NIKO'S CORNER

NIKO'S CORNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Niko's Corner. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 1:55 Lekker beef burger menu gekregen burger was goed doorbakken ik raad nog weer te bestellen
20 sep 2022 om 18:51 Eten prima, bezorging poep! 2 uur gewacht. Kan je niet maken richting je klant
19 sep 2022 om 21:45 Duurde bijna 2 uur.
19 sep 2022 om 3:21 Patatje was lekker
18 sep 2022 om 14:50 Bezorging duurde lang, maar begrijpelijk. Eten was zoals altijd weer heerlijk.
17 sep 2022 om 21:57 Lekker magreb burger en patat frikandel was ook lekker en snel werd het bezorgd
15 sep 2022 om 1:23 Er was geen salade bij het menu meegeleverd. De American Bucket bleek een kartonnen bakje met kleine, (vond ik) smakeloze kipstukjes. Hoeft niet weer.
10 sep 2022 om 21:13 De burger was heerlijk en de döner ook. Alleen is de dönerbox met extra vlees en extra kaas niet de portie grootte die ik verwacht had. Ik verwachtte meer.
9 sep 2022 om 17:47 Burger king & Mac kunnen hier inderdaad van leren!!!!! Was weer super
9 sep 2022 om 0:26 Nog steeds tevreden
8 sep 2022 om 21:06 Burger vers en goed op temperatuur en dat terwijl de bezorging aan de andere kant van de stad was. De Mac en BK moeten hier maar eens langs gaan voor advies kunne ze nog wat van leren :)
8 sep 2022 om 20:53 Was weer heerlijk. Snel bezorgd ook. Toppers